fredag 27 september 2013

Podcasts and stuff

Nu har jag haft min Iphone i en månad och Facebook lika länge. Jaa, jag vet, jag är hopplöst sen och allt det, men så är det. Och med detta har ju en helt ny värld öppnat sig. Så mycket input man kan få om man vill, så mycket spännande det finns där ute! Inte konstigt att jag kände mig utanför förut.

Har gått med i några olika grupper på FB, bland annat #beyoga365 och B.A.B.Y (women with a passion for fitness and health). Oj, vad spännande! Det går ju till och med att sitta i småstaden och känns sig som en del av hälsosverige.

Tack vare det har jag upptäckt podcastens underbara värld, och oj som jag har lyssnat nu när jag traskat runt i skogen och på cykelvägarna. Mina bästa podcast-tips just nu är:

Motivationsmaskinen
Motivationsmaskinen
Extra spännande tycker jag avsnittet "Självsabotage" är, jag har lyssnat flera gånger på den, för den träffade mig rätt i hjärtat. Hand upp om det är fler än jag som är en självsabotör!


Helt organiskt
helt organiskt, podcast, iTunes, beyondpod, yoga, #yoga365d, vevve och jeanna
Lyssna extra gärna på avsnittet "Acceptera, inte förändra" och fram emot slutet av programmet, där Johanna Andersson är med. Vilken ögonöppnare för ens inställning till livet!
 
Vad har ni för podcast-tips? Just nu är jag som en svamp som suger åt mig!

1 kommentar:

  1. Vad det värmde att läsa att du fick glädje Motivationsmaskinens avsnitt om självsabotage! Visst gör vi konstiga saker mot oss själv ibland men medvetenhet är styrka. :)

    SvaraRadera