onsdag 18 september 2013

Oviktigheter

Här kommer du aldrig läsa om kilon, mått eller dieter. För mig är det helt oviktigt. Jag mår bra när jag äter bra (och det är olika för alla), när jag rör mig och känner mig stark. Jag har inte vägt mig sedan inskrivningen på MVC för 10 år sen, och jag har inte mätt något på ännu längre.

Här kommer du inte läsa om inredning eller mode. Jag jobbar med att tycka att det är ok att vårt hem inte är som taget ur någon inredningstidning utan en plats där vi alla trivs, får smutsa ner, håra ner (vi långhåriga och hunden), leva och vara som vi är.

Lite likadant med mode. Jag gillar det egentligen inte. Kläder ska vara bekväma, hela och hyfsat rena och allra helst träningskläder. Jag handlar mycket på Tradera och på nätet, provar hemma och köper flera av det som passar. Ibland känns det som om det blev snyggt, ibland inte, men jag bryr mig inte så mycket.

Jag har nästan helt slutat läsa inredningsbloggar och skönhetsbloggar, och vissa livsstilsbloggar, för det tog knäcken på mig. Jag kände att jag var tvungen att vara allt som de var, plocka det bästa ifrån alla bloggar, och vara allt. Men det går ju inte, det inser jag ju nu.

Vad är oviktigt för dig i livet och vad prioriterar du?

2 kommentarer:

  1. Du låter verkligen som en person som jag skulle vilja lära känna....

    //bara anna

    SvaraRadera
  2. Om du visste vad de orden träffade mig perfekt i hjärtat just idag. Tack.

    SvaraRadera