måndag 30 september 2013

Nya leksaker

Har fyndat! Tyckte jag var värd en ny yogamatta efter att ha slitit ut den gamla som jag köpte på Lidl för ungefär sju år den. Min favoritfärg hemma är vit så mattan skulle absolut vara vit, och på sportaffären låg denna matta, likadan som alla de andra, men kanske ur förra årets kollektion, bara inlindad i plast i stället men 100kr billigare. Det kallar jag tur!

Idag när jag vandrade min dagliga långpromenad styrde jag stegen mot Netto för att se om de hade kvar råsaftcentrifugerna jag tidigare köpt där, eftersom vår gamla lade ner i morse. Tyvärr fanns det inga, men det blev en annan rolig sak i stället. En zonterapiplatta, likadan som den jag såg på flygplatsen i NY i augusti, och har ångrat att jag inte köpte ända sedan dess. Enda skillnaden var att den här kostade 49kr! Två par stödstrumpor åkte med också, Nettos kompressions- och stödstrumpor är grymma (och billiga, 39kr, tips!)

3 kommentarer:

 1. Jag försökte kommentera i går men det fungerade inte, testar nu.

  SvaraRadera
 2. Bra, då kan jag skriva lite mer.
  Vilken härlig hund ni har! Hur gammal?

  Jag skulle vilja fördjupa mig mer i zonterapi men man hinner ju bara inte med allt.
  Ha en bra dag!
  //bara anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är jättehärlig och rolig! Snart 3 år gammal. Ni verkar ha det så härligt med djuren hemma, det är drömmen. Älskar djur.
   Visst finns det jättemycket spännande man skulle vilja lära sig mer om!
   Ha en fin dag du med!

   Radera