onsdag 27 november 2013

En vardagsbild till minnesbanken

Han var otroligt söt som liten. Alltid glad och full av energi. Nu är han mycket större, med 38:or i skor och alltid näsan över sin ipod, men lika glad och full av energi.

Han cyklade iväg imorse med cykelhjälmen lite på svaj och två ryggsäckar på ryggen; en skolväska och en till badet. Tänderna lite för stora för 9-åringsansiktet. Och han är den mest fantastiske lille person, som har kommit till jorden för att jag skulle lära mig vad ren kärlek är. 

Jag fick cykla med honom till skolan och pussa honom hej då på cykelparkeringen. Och bilden av honom med sina väskor, vinglande och pladdrande på vägen dit, bar jag i hjärtat hela dagen på jobbet. Och jag sparar den i minnesbanken över stora ögonblick, mycket kärare än alla resminnen eller roliga saker jag gjort. 

2 kommentarer:

  1. Ville bara säga dig, lilla Lali, att jag kände så starkt för denne lille kille igår när vi hämtade på fritids! Han skuttade fram på sitt alldeles speciella sätt med sin glada röst och jag fick en liten kram på vägen och jag kände hur mycket jag älskar honom! Du kan inte ana hur mycket han betyder för oss! Tack för att vi får ha honom ibland! Kram Mamma

    SvaraRadera