måndag 6 januari 2014

Hur dejtar ni?

Vad gör man när man helt oförhappandes blir barnfri ett par timmar? Och när det är tre plusgrader och ösregn? Och supersöndag och allt är stängt i småstaden? Och man ändå hasar runt i träningskläder?

Jo, man snörar på sig löparskorna och springer en sväng tillsammans. Småpratar lite på vägen. Och jag tänker att jag är väldigt tacksam över att vara gift med världens bästa man som jag kan dela intresset för uteliv och hälsa med. Som accepterar mig och mina träningskläder och mina ensamma stunder nere i gymmet som nu också är yogastudio. Men som vet att han får ta sig den träning han behöver. Tur vi är lika, min kärlek och jag.

Frisk luft på en dejt, liksom. 

8 kommentarer:

 1. Åh det låter alldeles underbart! Jag och min man brukar dejta i kanoterna :) en stilla paddling och så god matsäck. På sommaren. Annars får det bli promenad eller skidåkning. Men springer ihop gör vi INTE. Inte min kopp te helt enkelt men det låter härligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det! Lika härligt som paddling, promenad eller skidåkning. Ofta snöar man in på att man ska gå ut och äta eller gå på bio, men detta är ett gott alternativ!

   Radera
 2. Sara - lev livet levande7 januari 2014 08:35

  Det låter superhärligt! Ni har det fint tillsammans, min bror och du! Kram

  SvaraRadera
 3. Vi promenerar mycket eftersom vi har hund.En dejt i skogen med en kopp kaffe är inte heller fel :)
  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det bra med hund!? Man kommer ut och får en chans att prata lite utan massa iphones och tv. Dejt i skogen låter alldeles fantastiskt. Kram!

   Radera
 4. Vi tar gärna promenader tillsammans om vi får tillfälle. Jag springer inte men det gör däremot min man.
  Du, jag funderar på att anmäla mig till en kurs med yoga, tror det skulle passa mig. Vore roligt att lära mig mer om andningen och lite meditation som också ingår.
  Ha en bra dag
  //bara anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mysigt att promenera ihop! Jag tror inte du kommer ångra dig om yogakursen, det finns bara positiva saker med det. Kram!

   Radera