fredag 10 januari 2014

Det du fokuserar på får du mer av

Senaste tiden har jag verkligen märkt att det är så. Eller så är det att jag har börjat tänka på det nu. Inte konstigt att jag har haft det tufft tidigare då jag har fokuserat så mycket på allt det jobbiga. Det man sänder ut får man tillbaka. Jag är väldigt spänd på att läsa boken "Slumpen är ingen tillfällighet" som så många har tipsat om, men jag står fortfarande i kö på biblioteket. Snart så.

Hur som helst, igår var det verkligen så. Jag använder mig varje dag av Yogobe, och är med i deras facebookgrupp och #beyoga365-grupp. Ibland skriver jag något, kommenterar eller gillar, för jag tycker om den härliga positiva stämningen där. Alla är så peppande, rara och fina, det gillar jag! Igår när jag kikade in på morgonen såg jag att jag hade vunnit, utan att tävla, bara genom att vara med i gänget. Och inte vilket pris som helst utan

Och om ni kommer ihåg så skrev jag i det här inlägget att jag kör detox just nu. Vad passar väl bättre? Har sneglat på dessa grejer länge hos Sanna Ehdin, men varit för snål och köpt någon billigare variant. Kan tillägga att gårdagen blev en väldigt glad dag! Dessutom damp det ner ett fint gott nytt år-kort från yogobe i brevlådan igår.

Tidigare i veckan hade jag en liten dipp och höll på att tappa sugen. Då dök hjälpen upp helt oväntat hos en om detta ovetande Nina, och jag kunde ställa om frekvensen. 

Alltså, det här med tävlingar. Jag måste vara världens turligaste person, för jag har vunnit så mycket! Ett par Adidas löparskor i Topphälsa. Biljetter till biopremiär med röda mattan i Stockholm. Biljetter till båtresa på Göta Kanal. Smycken. Skylanders (dock ej till mig själv). Med mera. Och det är lika roligt varje gång. 

Tror ni på det här, att det blir som man tänker, eller att man får mer av det man fokuserar på? Undrar i så fall vad jag ska fokusera på härnäst? 

10 kommentarer:

 1. Grattis till vinsten! Du verkar verkligen ha tur! Själv har jag aldrig vunnit något (!) men tävlar iofs inte särskilt ofta heller. Det är ju dock trevligt att vinna bara genom att vara med i en grupp som du gjorde nu :o) Jag tror absolut på att man får mer av vad man fokuserar på. "vad man ger är vad man får" är ett mantra jag tjatat om till mina barn sedan de var pytte. Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jo, ibland tävlar jag, försöker säga det till sonen som tycker det är orättvist, för han vinner "aaaaldrig" något, att först måste man ju tävla :-) Smart att tjata in det i barnen redan från början. Trevlig helg själv!

   Radera
 2. Åh, grattis! Lyckoregn :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, värsta gladgrejen blev det!

   Radera
 3. Heja heja! & ja det man fokuserar på får man mer av. Det tror jag på och tränar på att fokusera på det som gynnar mig. Inte alltid så lätt när man har ägnat många år åt det motsatta:-). Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det en träningssak, och man får väl helt enkelt vänja om sig. Jag har ju klagat i nästan hela livet ;-) Kram!

   Radera
 4. Sara - lev livet levande10 januari 2014 13:32

  Det du sänder ut får du tillbaka - min livssanning!
  Prova även att läsa The Secret om du inte redan gjort det. Underbar bok på samma tema.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har jag läst flera gånger!!
   Ha en fin helg, kram

   Radera
 5. Vad härligt Lotta, Grattis! Jag har Slumpen är ingen tillfällighet och The Secret, om du vill låna. Stor kram och trevlig helg till er alla fyra! MoM

  SvaraRadera
 6. Har du Slumpen är ingen tillfällighet!? Och jag som har stått på kö på biblioteket i månader! Den lånar jag gärna. The Secret har jag! Kram!

  SvaraRadera