torsdag 24 oktober 2013

Dagens träning

Även på ens allra lataste dag kan det bli en hel del rörelse. Så här blev det idag:

- En timmes morgonpromenad i höstrusket. (Älsk-älskar det!)
- En dryg timmes kundaliniyoga. Har aldrig provat så länge, men det var dags. (Oh.my.god. vad jag får kämpa med att inte tappa sugen och ge mig, men hat-älskar det)
- Brottning med nioåring (vann en match, förlorade andra)
- Cykeltur
- Promenad med hunden

I övrigt: olika liggande lägen i soffan och jag lyckades klämma både Holby city och tre avsnitt av Extreme make over Weight loss edition. Åh vad jag älskar det programmet! Att se människor förändras och lyckas, underbart! Imorgon ska jag se hur det går för det äkta paret från Detroit.

 
Hela dagen iförd träningskläder, det är min ledighetsmundering. Jag drömmer om att "våga" gå klädd i träningskläder vareviga dag, även på jobbet, för när jag är i träningskläderna är jag jag. Men där är jag inte riktigt än.
 
Nu fortsätter myset en stund till i soffan. Världens härligaste torsdag!

4 kommentarer:

 1. Känner mej betydligt mer fräsch i mina träningskläder (okej, kanske inte underställena då eller de mest urtvättade, svettiga sladdrorna) och ifall jag ska nånstans och behöver bli "representabel" kunde jag rada upp femtielva träningsklädsvarianter, men att hitta något normalt, snyggt i skåpet är nästintill omöjligt. Hur blev det så? ;)
  Och paljetter, vad fan är det?? :D

  Bara älskar ditt oh.my.god, heja dej! Kundalini är power ;)
  Kram, kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Paljetter? Glitter? Aldrig hört talas om :-)
   Hoppas du får en riktigt fin helg . Kram!

   Radera
 2. Hatälskar är en bra beskrivning på hur yogan rör vid vårt innersta. Din dag låter skön och jag är extra glad åt att du gillar programmet som jag också storgillar! Kan inte få nog av program där människor blir hjälpta på ett så radikalt sätt. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så det är inte bara jag som hatälskar det, alltså! Yogan är som en metafor för livet tycker jag, vissa saker får man slita lite extra med, ofta de lite mindre roliga. Men man måste :-) Kram!

   Radera