torsdag 17 oktober 2013

Att öppna en dörr

Har du upplevt någon gång att det verkar som om saker händer i helt rätt sekund? Att människor du möter i en viss situation verkar vara ditsända av en anledning? Av slumpen, ödet eller att man själv skapar dessa situationer och möten. Jag har tänkt mycket på detta senaste veckorna. 

När jag var som mest trött och var hemma sjukskriven, skannade jag internet, det hade jag inte haft tid för innan. Eller jo, jag hade läst en del annan typ av bloggar, som snarare stressade mig och gav mig dåligt samvete. I alla fall, på något sätt läste jag då i någons blogg, om Yogobe, som jag testade. Det var så otroligt rätt i det ögonblicket! Det fångade upp mig där och då, och det har lett till flera andra saker. Jag gick med i facebookgruppen beyoga 365. Jag hittade i den vevan Daily greatness yoga journal (som är min snuttefilt nu och hjälper mig på många sätt). Jag hittade en helt ny typ av bloggar, som jag aldrig sökt mig till tidigare. Då hittade jag flera människor, som varit med om samma sak som jag. Jag har fått kontakt med en tidigare vän, som är inriktad på hälsa, yoga och träning. Som jag umgicks med förut, men tappat bort. På något konstigt sätt var hon den första jag sökte upp när jag äntligen skaffade facebook.

Undrar om dörren var öppen hela tiden och jag bara inte såg det, eller om jag öppnade själv när jag var mottaglig? Hmm. 

Har ni läst The Secret? Om lagen om attraktion? Att det man sänder ut till universum, det får man mer av. Inte så konstigt då att jag var så stressad, jag sände ut massor av stress. Jag tycker att det är spännande tankar!
Undrar vilka dörrar som kommer att öppnas mer... Det återstår att se. Ha en fin fredag! 

4 kommentarer:

 1. Det är bara att tacka och ta emot ♥
  Tankens kraft är grym!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag är också medlem i yogobe och med i FB gruppen.Jag har även kalendern den är så bra och man får tänka till ibland :) Ha en fin helg!!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det toppen att man får tänka till varje dag, man hinner inte glömma! Ha en fin helg du med!

   Radera