fredag 20 december 2013

Det kunde varit värre

Minst sagt.

Även om jag i år inte räknat ner till jullov som tidigare år, är det så klart en underbar känsla att få lite ledigt. 

Det känns som om det inte är någon hejd på alla härligheter i mitt liv just nu. Sol och strand igår, och bli bjuden helt oväntat på lunch på fina restaurangen. Och så idag då, skolavslutning följd av 75 minuters taktil massage och fondue och bubbel till middag. 

Och som om inte det vore nog kom maken hem med en present som inte alls var en julklapp. För vi ger ju inte julklappar. Han är smart, han. Och jag bortskämd, både av mig själv och andra. 

Kan man ha det bättre? Inte jag i alla fall. Fin helg på er! Och hoppas att ni också blir bortskämda, av er själva eller någon annan. 


8 kommentarer:

 1. Du är värd detta! Det är din tur! Kram MoM

  SvaraRadera
 2. Låter underbart! Jag var på taktil massage förra veckan för första gången i mitt liv. VIlken njutning. Mådde otroligt bra efteråt. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det härligt, och det blir bättre för varje gång tycker jag. Man lär sig allt mer att slappna av och vad som komma skall. Kram!

   Radera
 3. Det du strålar, det får du ❤️
  Kram och njut julen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker mest jag strålar annat :-)
   Julkram till dig!

   Radera
 4. Sara - lev livet levand324 december 2013 23:08

  Vilken luring han är, min bror!! :) Hoppas ni har haft en skön julafton!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, du vet väl hur han är din bror... Såg på fb att ni firade svenskt igår, vi hade en jul i myskläder. V blev jätteglad för fiskegrejerna! Kram!

   Radera