onsdag 19 februari 2014

Kära universum!

Jag vill snacka lite med dig. Dags att prata allvar. Är det inte du som sköter om allt som händer och sker? Då har jag en önskning till dig.

Det är dags för ett nytt jobb. Jag önskar att du öppnar den där dörren för mig som jag bara kan kliva in i. Eller visar mig vägen till dörren i alla fall så jag kan öppna den själv. En tydlig pil blir bra, jag lovar att hålla ögonen öppna. Jag har fått nog nu, jag bara känner det i hela kroppen. Det. Är. Nog. Nu. Jag är värd att gå till ett jobb som ger mig energi. Punkt slut. Och den känslan är bra mycket skönare: ren beslutsamhet. Den känslan kom väldigt starkt idag, mot nytt jobb!

Och du, universum, jag menar det verkligen. Hela mitt hjärta menar det. Jag säger ja till ett nytt jobb, vad det än månne vara. När dörren öppnas är jag nu redo. Brevbärare, spådam eller guldsmedslärling spelar ingen roll. Jag tycker detta ska bli jättespännande. Jag känner ingen rädsla längre inför det nya, jag bara vet att det kommer något nytt, så det tackar jag för på förhand, universum. Det ska bli så roligt.

För att hjälpa dig lite på traven, så är detta min önskelista:

Jag önskar ett jobb där jag får vara kreativ, får skratta, får påverka min situation och arbetstid, träffa människor, vara den jag är, vara aktiv, får raster och får lösa problem. Och mitt nya jobb ska jag börja i augusti. 

Okej, så är det, och jag litar på dig nu. Jag bryr mig inte om hur du kommer att lösa detta, men jag tror och litar på att du ordnar det.

Med vänlig hälsning,
Lotta

11 kommentarer:

 1. Yes, yes, yes vilken bra beställning. Nu är det bara att du sätter dig ner & väntar in det perfekta jobbet. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag sitter redo och väntar :-) Kram!

   Radera
 2. Vad bra att du fattat ett beslut (jag har nästan väntat på det). Det är en bra bit på väg. Vill du inte starta eget?
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också väntat på den dagen ;-) Man måste nog komma dithän själv, när det är dags. Jag skulle absolut kunna tänka mig att starta eget, gärna en webbutik i liten skala. För att svara på din fråga här nere: när jag var ute på promenad nu på morgonen kom det till mig att jag också är sugen på att bli läkarsekreterare, det har jag inte kunnat se innan. Ska genast sätta mig och googla! Kram och tack för att du bryr dig.

   Radera
 3. Du vill inte jobba inom vården?

  SvaraRadera
 4. Helt underbart!
  Är så nyfiken på hur pilen, skylten eller dörren såg ut sen!
  Kram, kram, kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet! Det är en fantastisk känsla! Kram, kram, kram tillbaka!

   Radera
 5. Go for it! Livet är för kort för att slösa bort massor av energi på saker som inte ger utan bara tar!
  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har helt rätt! Påminn mig gärna om jag glömmer!

   Radera
 6. That's the spirit! Ska bli härligt att följa! Kram

  SvaraRadera
 7. Ja, äntligen! Det var så skönt när den äntligen kom. Idag lossnade flera ideer. Kram!

  SvaraRadera