onsdag 16 september 2015

Vinn ett linne!

Eftersom jag har världens allra finaste och peppigaste bloggläsare och de bästa och snällaste kommentatörerna så vill jag visa hur mycket det betyder för mig med en tävling. Ni som läser här, ni som kommenterar eller aldrig kommenterar men läser ändå, ni är anledningen till att jag utvecklas, mår bra och lär mig en massa saker. Ni får mig att bli en bättre människa! 

Världens finaste baslinne i grå bomull kan bli ditt. På magen är det ett peacemärke i grått och längst ner i svanken står det "Sit calm like a yogi". Storleken är M och passar den som är XS, S eller M (utan post-gravidmage). Kanske vore det perfekt till dig eller någon du vill ge det till.

Någon uppmärksam kanske minns min korta sejour på instagram i våras då jag stolt visade linnet jag hade designat själv och beställt, med citatet som Ulrika inspirerat till, i väntan på att min kropp skulle bli sig själv igen. Men linnet kommer inte att passa mig på länge, så det ligger alldeles oanvänt i skåpet och vill ägas av någon som kan ha det på sig. 

Om du vill vinna, fyll i kontaktformuläret i bloggens högersida, senast under söndagen. Lycka till! 

5 kommentarer:

 1. Jag säger bara Wow att du tog tag i att trycka upp det där linnet. Vi får får väl se när resten av kollektionen dyker upp. Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh, du är ju för söt! :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Lotta, du är verkligen en genomsnäll person. Det är en jättefin egenskap! Kram

  SvaraRadera
 4. :) Fantastiskt fint

  SvaraRadera