fredag 12 december 2014

Äntligen!

Kommer ni ihåg att jag var glad över att ha blivit kallad på en oväntad  anställningsintervju för ett tag sen? Det kändes väldigt bra och själva jobbet lät utmanande, spännande och roligt. Och vet ni, strax därefter ringde chefen och erbjöd mig jobbet! Fastän jag inte ska börja förrän i augusti och fastän hon behöver anställa en vikarie till mig redan innan jag har börjat. Jag är verkligen jätteglad ända ut i fingerspetsarna! Tyvärr var jag tvungen att hålla tyst om det ett litet tag, då jag inte hade berättat nyheten för min nuvarande chef än. Men det har jag gjort nu!

Jag ska jobba på högstadiet i stadens internationella klass, dit nyanlända till Sverige går i genomsnitt ett år innan de slussas ut till de vanliga skolorna. Det blir en helt annan sak än det jag gjort i snart 15 år. Jag tror jag får vara med och lära om det svenska samhället, lära sig åka skridskor, gå till badhuset och sånt. Och så klart undervisa, i alla ämnen och äntligen få använda kunskapen i svenska som andraspråk, som jag läste för drygt 15 år sen. Fast först ska jag vara föräldraledig så klart. 

Tänk hur livet fungerar egentligen. Här har jag letat och letat efter ett nytt jobb i flera år. Blivit halvt knäckt på kuppen. Och så händer detta när jag är föräldraledig och inte behöver ett jobb! Så lätt det gick efter att ha varit så svårt. Jag är så himla glad att äntligen ha fått chansen och att jag äntligen kan berätta om detta! 


13 kommentarer:

 1. Tjohoo, grattis!! Glad för din skull. Kram

  SvaraRadera
 2. Å vad spännande! Grattis kramar i massor!

  SvaraRadera
 3. Jättegrattis och varma kramar!

  SvaraRadera
 4. Visst är det väl så att det är alltid vid sådana tillfällen spännande saker händer.
  Stort Grattis till dig! Blir glad för din skull! <3
  Kram

  SvaraRadera
 5. Men så härligt! Detlåter som Ditt Jobb alltigenom!
  Innerligt varm och happyglad kram!

  SvaraRadera
 6. Grattis till ett otroligt spännande jobb!! Sprudlande inlägg!
  Tänk så mycket fint som kommit till dig det här året, vilken utveckling! Kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Och tänk att när du skriver det så inser jag ju vilket år jag haft, har inte tänkt så bara. Allt som hänt och allt som kommit till mig. Tack för den fina påminnelsen och stor kram 💛

   Radera
  2. :) Du har famnen full av bebis & livet runt om! DET är här & nu alldeles på riktigt! <3

   Radera
 7. WOW, Lotta!! Grattis!! Stort Grattis till och med! Har ju varit på semester och inte hunnit läsa. Åh så glad för din skull <3
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja, det är fantastiskt! Kram!

   Radera