söndag 1 mars 2015

Sånt jag vill testa

Det kliar i kroppen! Jag vill göra allt och så lite till på en gång! Jag vill upptäcka, utmana, prova och använda kroppen. Bäst att få ner det på pränt så några av sakerna blir av. Så ett frö, ni vet.

Springa tough viking

Brädsurfa

Sup-yoga

Fjällvandra

Yoga hos Gurudass

Gå på ett träningsconvent

Springa militär hinderbana

Klara 10 pull-ups (bara för att)

Dansa hip hop

Vad vill ni prova? Vad har jag missat för spännande saker?


(De sista 3 är framgooglade bilder)

9 kommentarer:

 1. Härlig inspiration! Hakar gärna på flera av dina drömmar, förutom allt med surfbräda, haha.
  Har en ödmjuk liten dröm om en fin bloggträff med yoga, träning, trail på olika sätt, natur och samvaro - wow liksom :)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, just det, det där med vatten är inte din grej, va? DEN drömmen har jag med :-) Kram!

   Radera
  2. Jaa, en bloggträff :)

   Radera
 2. Surfa på bräda, det skriver jag också under på. Annars är klättring något jag skulle vilja ge mig i kast med. Har en dotter som klättrat en del, hisnande och utmanande. Kram och tack för inspirationen1

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klättring, ja just det! Har testat inomhus och det är både klurigt och supertungt. Vill absolut göra mera!

   Radera
 3. Härlig inspiration! Vågsurfa (men jag är nog för feg och rädd för stora vågor..men vi har en bräda för min man kan vågsurfa), sup är jag supersugen på fast gärna utan yoga...och fjällvandring har varit en dröm länge. Yoga med GuruDass har jag gjort och han kommer till Karlstad nu i april igen. Du kan väl hänga på?! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sup är verkligen jättekul, det måste du testa om du får chansen. Tänk att paddla fram en lugn och stilla kcäll, det är underbart! Ja, tänk om jag kunde åka till Karlstad, det vore något. Tänk att när man printar ner sina tankar så kan de bli möjlighet, kram!

   Radera
 4. Jag fnissar lite för mig själv när jag läser sup-yoga. Tror att det var vad jag ägnade mig åt i lördags. *skratt* ;-)
  Jag skulle vilja testa klättring jag med och bloggträff skriver jag också under på. :-)
  Parkour är annars något jag tycker är så häftigt. Ser så härligt och lätt ut men det är det ju förstås inte. Men öva i lätt skala kan man ju göra ändå.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, vad roligt, sup-yoga, den formen kanske man skulle prova någon gång. Roligt skulle det i alla fall vara :-) Parkour, ja, det ser häftigt ut! När jag tänker mig det börjar jag fnissa och ser framför mig en lätt grånad och sliten 40-åring som jag, som springer och hoppar (och ramlar så alla skrattar). Vilken syn! Kram!

   Radera