fredag 2 maj 2014

En vecka i maj

Veckans bästa: vädret! Långledigt!
Veckans dipp: min enorma trötthet, hjärtklappning och andfåddhet. Japp, järnvärdet i bott! 
Veckans roligaste: syster med make och V:s lilla sötkusin på besök hela långhelgen. Mysigt! 
Veckans thank god: maken kom äntligen hem efter att ha jobbat borta några dagar. Orkade inte allt ensam.
Veckans dåliga samvete: bröllopsdag. I år igen. Vi beslutar att ignorera det. (Hur kunde vi gifta oss så här års?)
Veckans kräks: ganska mycket (skulle det inte sluta snart?)
Veckans arbete: stort bygge i trädgården. Förråd och odlingsbädd ska förhoppningsvis snart bli klara.
Veckans bok: "Odla i pallkrage" 
Veckans skulle-vilja: träna, besöka koutspring, loppisar, konstrunda
Veckans yes: jag lyckades ordna internet- och mailfelet på egen hand!
Veckans gullunge: sonen som leker med kompisar från morgon till kväll, kommer hem skitig och hungrig och har gjort spännande saker ute. 
Veckans sug: paj! Grönkålspaj, broccolipaj, rabarberpaj och äpplepaj 
Veckans fynd: en tröja jag trånat över länge. På Tradera. Mycket av det jag äger är begagnat. 
Veckans överraskning: syster kom med presenter som alltid, jättefina saker, helt utan anledning. 10 kommentarer:

 1. Den boken suktar jag efter, är den köpvärd? ´Har tänkt att skaffa pallkragar men det är så mycket annat nu så jag tar det lite längre fram. Styrkekram!

  SvaraRadera
 2. Den är verkligen köpvärd! Mycket bra, praktiska råd och en massa inspiration. Jag förstår precis hur du menar, det är så mycket annat nu så det är en hel del man gill, som man får ta längre fram. Styrkekram tillbaka!

  SvaraRadera
 3. En vecka mitt i livet ♥
  Fnissar lite åt er inställning till bröllopsdagen, vi är likadana :) Vi gifte oss på typ den snålblåsigaste junidagen i mannaminne, men solen lyste och vi fick varandra! Det har hänt flera gånger att vi båda glömt bröllopsdagen, tänker att det är skönt så - så ingen går omkring och grymtar surt när den andra glömt :) Nu händer det med (o)jämna mellanrum att vi köper ett par jordgubbar och smuttar på varsitt glas bubbel, tittar över kanten och konstaterar jahhh, we're still going strong ♥
  Kram och ta hand om dej, fortsätter hålla tummen att illamåendet ger med sig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen visst, det viktigaste är ju att man fortfarande väljer varandra! Det är så skönt att både bröllopet och bröllopsdagen har den nivån :-) När vi gifte oss 4 maj ösregnade det hela dagen fram till vigseln, men det blev ju bra ändå! Idag blev det en fika på lokal i alla fall och lite prat om hur fantastiskt vi har det och hur fort tiden går. Kram, Nina!

   Radera
 4. Kräkas, usch så jobbigt! Orkar du verkligen jobba?
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det får gå, en dag i taget. Jag kräks nästan bara hemma konstigt nog, det verkar sitta i väggarna i vissa rum, saker och dofter. Kram, Anna!

   Radera
 5. Fnissar lite, det är så mycket med livet ibland! Och där går du med det nya fina i magen! Jättevackert! Kram till dig. Jag blev så berörd av det du delat om ditt liv nu nyligen och det känns fint att få följa med här på bloggen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad glad jag blir av dina ord. Ja, det är verkligen mycket med livet ibland, och speciellt den här perioden. Ibland glimmar det till under dagen, det som hänt oss, och jag blir alldeles pirrig och glad. Kram till dig!

   Radera
 6. Mitt i livet, så fint. Härligt med odling och syster. Och jag håller alla tummar jag har att du slipper kräkset! Många kramar

  SvaraRadera
 7. Tack, Annika för tumhållning! Ja, en långhelg i maj kan innehålla väldigt mycket, och en sån som jag (dessutom gravid) måste se till att inte göra allt. Det går ju inte, tänker på artikeln du delade på fb. Odlingsbädden blev kanonbra, vilken tillfredsställelse när man slutför något helhjärtat. Kramar till dig!

  SvaraRadera