onsdag 15 juli 2015

Allt är perfekt

Idag är det min dag. Jag njuter i fulla drag av att fylla 40 fast det nästan låter förbjudet att säga så. Man ska liksom ha lite ångest och kris, men den finns verkligen inte, jag känner bara ro. Vi är på resa på ett underbart ställe med stränder, sol och vindar. Familj, kärlek, skratt och kramar. Tid. God mat. Allt man kan tänka sig. Och allt är perfekt. Mitt liv och allt jag har runt omkring mig är perfekt.

Om nån hade frågat mig för några år sen hur det perfekta livet skulle se ut hade jag definitivt inte svarat detta. Men detta är så mycket bättre än vad jag trodde var det perfekta då.

Jag är jag, strunt samma om jag är 40 eller hur gammal jag är. Jag har den här kroppen och den får väl puta lite eller fladdra lite. Den bara är. Inuti känns det lugnt och mjukt. Jag har min personlighet med alla egenheter, lika bra att acceptera. Min familj är den den är, fast den inte blev som de flesta andras. En bebis när man är 40 och en tweenie, vad spännande det är, fast vi inte följer normen.

Och det fina i att förstå att mitt liv är mitt. Jag bestämmer. Jag känner i min kropp vad som är rätt och fel och jag behöver stå upp för det. Omge mig med folk som betyder. Leva som jag behöver. Och här och nu betyder det att ta allt som det kommer, det som är meningen blir. Allt blir bra, allt är som det ska. Allt är perfekt.Min egen meditationshörna i lägenheten, smygfotad. 

7 kommentarer:

 1. En helt underbar dag, för alla mellan två månader och sjuttioett och ett halvt år! Tack Lotta för att du fyllde år och att vi fick vara med! Kram MoP

  SvaraRadera
 2. Grattis igen! 40 är en fantastisk ålder man är fortfarande ung men ändå livserfaren. Kramar ❤️️

  SvaraRadera
 3. Grattis igen. Allt är perfekt och du är perfekt, tänker jag. 40 var som min bästa ålder, med bäbis och allt. Det är då man har mer vett och njuta när man är lite äldre..Kram!

  SvaraRadera
 4. Det skimrar om dina ord och din glädje går att ta på!
  Så fint att du verkligen fick njuta Din dag med råge, grattis igen!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Grattis!! <3 <3 Du är årsrik! :) Och du är så fin och öppen när du skriver och det är jag tacksam för. Allt det bästa till dig och din familj. Vad härligt det ser ut! Kram <3

  SvaraRadera
 6. Grattis!! Blir så glad att läsa vad du skriver. Så härligt att allt känns bra och att du lever ditt liv som du vill. Jag har en stark önskan om att själv komma dit en dag, att saker och ting faller på plats.
  Härligt ställe ni är på!
  Kram Agneta

  SvaraRadera