söndag 23 november 2014

Sånt som gör min dag

Jag känner mig så jäkla lycklig. Glad, nöjd och tillfreds. Livet är så himla bra faktiskt. Fast vi inte gjort något spännande, träffat några andra människor än min familj eller inte köpt oss något fint. Det är bara bra ändå. Bra på ett helt annat sätt, på riktigt, om ni förstår.

I helgen har jag blivit jag så himla glad över flera saker, såna där saker som inte kostar något men som gör dagen extra fin, ni vet.

Solen sken redan på lördagmorgonen och vi promenerade tillsammans hela familjen i det härliga vädret.

Jag gick och vann en tävling! Ja, ännu en, hur mycket tur kan man ha egentligen? Den här gången vann jag presentkort på en massage hos min taktilmassör här i stan.

Det damp ner ett fint mail i inkorgen från cybervännen och tillika författarinnan Emma som jag "lärt känna"via våra bloggar. Hennes första bok kommer ut på tisdag och jag är så stolt så jag spricker att jag och V fick vara med och testläsa och ge synpunkter innan den blev klar.

Min äldsta barndomsvän skickade bild på sin nyfödda lilla flicka och jag kunde inte sluta titta på hennes underverk, hon som precis som jag väntat länge. Och jag gläds så åt henne och åt att få dela detta med henne, och att vi fått våra små precis samtidigt.

Jag fick ett samtal från en arbetsplats där jag sökt ett jobb. De ville att jag skulle komma på intervju! (Har aldrig skrivit konstigare ansökan, jobbet startar i januari men jag skrev att jag ville börja först i augusti). 

Morgonpromenaden med Walter i skogen i morse. Magiskt att när vi gick in i skogen var det mörkt och när vi gick ut hade det ljusnat. I helgen har det blivit mycket promenad, mycket syre och härlig novemberluft. 

6 kommentarer:

 1. Blir så glad varje gång jag läser här. Walter vilket fint namn och grattis till vinsten! Kram kram

  SvaraRadera
 2. Glädjen i tillvaron! Blir varm i hjärtat av att läsa hos dig. <3
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, glädjen över livet som pågår här och nu. Underbart<3 Ingen är gladare än jag över att du & V ville testläsa boken! TACK!!
  Massa kram

  SvaraRadera
 4. Så härligt att kunna vara nöjd och tillfreds uran att det hänt nåt särskilt :)
  Fina dagar ni har tillsammans.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 5. Åhh din lycka strålar ända hit. Stor Kram♥

  SvaraRadera
 6. Här blev man varm i hjärtat!
  Låter som en toppenvinst och grattis till intervjun. Och böcker som ges ut! Babylycka ❤️
  Kramkram!

  SvaraRadera